Web Analytics

Raliul Argeșului, start festiv în Piața „Vasile Milea”. Vezi programul complet

de | 1.05.2019 22:53 | Actualitate

Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot” se desfășoară în perioada 2-4 mai în Argeș, inclusiv pe Transfăgărășan. Raliul debutează joi, 2 mai, la ora 19.30, în Piața „Vasile Milea”, cu o prezentare oficială a echipajelor și o sesiune de autografe, urmate de startul festiv. 
O altă etapă importantă este „superspeciala”, care are loc vineri, ora 17, pe Stadionul „Nicolae Dobrin”. 
Raliul Argeșului se desfășoară după nouă ani de pauză, pe drumurile de lângă Curtea de Argeș, din Pitești și de pe Transfăgărășan. Sunt așteaptate aproximativ 80 de echipaje, aceasta fiind și limita maximă admisă de regulament.
Service-ul raliului va fi amplasat în zona pietonală din fața Primăriei Pitești, unde mașinile de concurs vor fi prezente atunci când nu se află pe probele speciale ale raliului.
Program
Raliul Argeșului Catena – Powered by Peugeot se desfășoară în perioada 2-4 mai pe o lungime de 100 de kilometri cronometrați, grupați în 8 probe speciale.
Startul va avea loc joi, 2 mai, de la ora 19:00, în Piața Vasile Milea din Pitești. Spectacolul se mută lângă Stadionul Nicolae Dobrin, vineri, 3 mai, de la ora 17:00.
Sâmbătă, pe Transfăgărășan, după ora 11, echipajele vor concura între Cetatea Poenari și Conacul Ursului.
Festivitatea de premiere are loc tot sâmbătă, în Piața Vasile Milea, la ora 20:00 (mai multe detalii pe https://raliulargesului.ro).
Raliul Argeșului are o istorie îndelungată în motorsportul din România, fiind una dintre ramurile unde piloții locali au excelat. Evenimentul este organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii