Web Analytics

Rafael Nadal revine pe terenul de zgură de la Madrid Open

de | 26.04.2022 18:57 | Actualitate, Sport

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 4 ATP, a confirmat pe reţelele de socializare că va evolua la Mutua Madrid Open, informează marca.com.

Jucătorul spaniol de tenis a suferit o fractură de stres la al treilea arc costal stâng, în semifinala de la Indian Wells.„În ciuda faptului că abia mă pregătesc şi este dificil, abia aştept să joc şi să o fac acasă, pentru că astfel de ocazii sunt puţine. Aşa că voi încerca să fac tot ce pot. Ne vedem la Madrid”, a anunţat Nadal, pe contul său de Instagram.

Citește și: Execuție cu public în Trivale. Ne-a bătut CSU Craiova cu 4-0

Nadal a reînceput să se antreneze pe 18 aprilie, pe terenurile academiei sale din Mallorca. Din cauza accidentării, el a ratat turneele de la Monte Carlo şi Barcelona, ambele disputate pe suprafaţa sa preferată, zgura. Tenismenul spaniol, deţinătorul recordului de grand slam-uri câştigate, 21, s-a impus în acest an la turneul de la Melbourne de 250 de puncte, la Australian Open şi la Acapulco, înainte de a pierde în ultimul act la Indian Wells, în faţa americanului Taylor Fritz, şi a încheia o serie de 20 de victorii la rând.

Amintim că, la Madrid Open, Nadal a câştigat de cinci ori trofeul, ultima dată în anul 2017. Anul trecut, el a fost eliminat în sferturi, de Alexander Zverev.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *