Web Analytics

Radu Perianu

de | 4.11.2021 12:31 | Actualitate, Omul saptamanii

Numit în funcția de prefect în plină criză Covid, avocatul Radu Perianu a început cu dreptul. A dat startul maratoanelor de vaccinare și s-a implicat efectiv în derularea acțiunilor specifice. S-a dus personal la spitalul de oncologie de la Curtea de Argeș pentru a-i asigura pe bolnavi că nu rămân fără tratament și a dat asigurări că niciun spital din Argeș nu va fi transformat în spital integral Covid. Și nu în ultimul rând pentru că, odată instalat în funcție, s-a întâlnit cu arhiepiscopul Calinic, de la care a primit sfaturi și binecuvântare, și a declarat public că avem nevoie și de rugăciune. Pentru felul deschis în care și-a început mandatul, Jurnalul de Argeș îl desemnează pe Radu Perianu Omul Săptămânii.

Citește și Avocatul argeșean Radu Perianu despre PNRR: ”Acoperă nevoile de dezvoltare a tuturor regiunilor, nimeni nu este lăsat în urmă!”

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. alo, ziaristii, care start?eu stiu ca startul.a fost dat la prefectura acum cateva luni cu un maraton de vaccinare.de ce mintiti. si politicieni care sa pupe poala popii am mai vazut, niciunul de valoare.

Ultimele articole