Radu Paraschivescu vine miercuri la Pitești, la Festivalul de C*ARTE

de | 27.09.2022 11:41 | Actualitate, Cultură, Home

Miercuri, 28 septembrie, la Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” din Pitești începe Festivalul de C*ARTE, a doua manifestare de profil organizată în acest an în municipiul reședință de județ, după cea din luna iunie, dedicată copiilor (”Kidsfest”). Deschiderea oficială va avea loc la ora 12,  pe zona pietonală din fața bibliotecii, acolo unde se vor afla standurile editurilor participante.

Citește și: Au trecut 6 ani de la moartea marelui actor Sebastian Papaiani

Vor fi organizate două ateliere – unul de experimente distractive pentru copii (ora 12.30) și unul crerativ (ora 14), ambele în Sala Tinerilor, și vor fi lansate trei cărți: ”Depresia” și ”Trei fete”, de Nicolae Florentin-Petrișor (ora 13), precum și ”Noi suntem români (nimeni nu-i perfect)”, de Radu Paraschivescu – ora 17.

Octavian Mihail Sachelarie, directorul Bibliotecii Județene, ne spunea astăzi că pregătește acest festival de câteva luni, dar că mai dificil a fost cu… disponiblitatea invitaților, oameni de cultură foarte ocupați. Iar unul dintre aceștia, care va veni vineri (ora 17) la festival, este Horațiu Mălăele.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *