Rabla pentru electrocasnice revine în Decembrie! Înscrierile încep săptămâna viitoare

de | 18.11.2021 10:29 | Actualitate, Home

Rabla pentru electrocasnice revine în luna Decembrie, iar înscrierile încep de săptămâna viitoare. Anuntul a fost făcut de Ministrul interimar al mediului, Barna Tánczos.

„Rabla pentru electrocasnice revine în decembrie. Am schimbat clasa energetică la câteva articole pentru a deschide programul pentru mai multe produse pentru că au fost prea restrictive anumite categorii.

 

CITEȘTE ȘI Se majorează valoarea tichetelor RABLA

O să public din nou clasele energetice pentru că ele sunt pe o încadrare nouă din 2021, deci rămân grupele de produse, rămâne sistemul de o săptămână pentru fiecare grup de produse, rămân regulile din această primăvară, se vor coborî la două sau trei produse clasele energetice pentru că ele au fost prea ambiţioase şi nu se găseau produse în acele clase pe piaţă, nu se fabrică. Peste o săptămână începe înscrierea, dacă reuşim să pornim mai repede, atunci se poate face înscrierea şi mai repede. Platforma este funcţională, a fost testată, a funcţionat bine şi n-au fost probleme deloc, în comparaţie cu anul trecut când a fost un eşec total”, a declarat ministrul.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești
Joi va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Pitești

Joi, 27 ianuarie, de la ora 15:00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești. Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele: 1.Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea HCL nr.270/27.08.2020 privind aprobarea...