Web Analytics

Rabla Local: S-a prelungit sesiunea de înscriere a persoanelor fizice

de | 31.08.2023 16:30 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Persoanele fizice se pot înscrie în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat fiecărei unități administrativ-teritoriale (UAT).

Citește și: Piteștenii au protestat în fața primăriei. „Este clar ce vor oamenii: referendum”


Instrucțiunile referitoare la înscrierea persoanelor fizice în cadrul Programului privind casarea autovehiculelor uzate – Rabla Local sunt detaliate pe site-ul AFM la următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php.
În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație. De asemenea, persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a primăriei unde se află în evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită finanțare și să realizeze înscrierea în aplicație doar în cazul în care primăria în raza căreia domiciliază se regăsește în lista UAT-urilor care au încheiat contracte de delegare cu AFM.

Citește și: Doliu la IPJ Argeș după ce purtătorul de cuvânt Mădălin Zamfir a încetat din viață

După semnarea contractului de finanțare cu UAT-ul, persoana fizică va casa și va radia din circulație și din evidența fiscală autovehiculul uzat și va beneficia de stimulentul pentru casare de 3.000 de lei (2.400 de lei alocați din Fondul pentru mediu și 600 de lei susținuți din bugetul local).

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *