Web Analytics

„Putem face sport şi în casă”

de | 19.03.2020 13:15 | Sport

# Declară Irinel Bădulescu, managerul de la ACS Ambiția Irinel Câmpulung

Având în vedere instituirea stării de urgență în România din cauza coronavirusului, sportivii de la ACS Ambiția Irinel Câmpulung se pregătesc acasă.
Anunțul a fost făcut de managerul Irinel Bădulescu pe pagina personală de facebook: ”Ultimul antrenament a fost făcut vineri, când unde au participat 12 copii. Sâmbătă am făcut doar o mică alergare alături de 4 sportivi. Virusul ar putea să dispară în 15 zile. Haideți să facem o faptă bună pentru planetă, dar și pentru noi în primul rând. Nu ieșiți din casă decât dacă este neapărat nevoie. Ieșiți doar la cumpărături, nu ieșiți pentru distracție. Haideți să anunțăm și altă lume că în această perioadă statul în casă este cel mai bun. Din cauza a ceea ce se întâmplă în țară, ACS Ambiția Irinel roagă copiii din cadrul clubului sportiv să nu iasă afară din casă. Putem face sport și în casă! O să discutăm pe grup și împreună o să putem face cel puțin o oră de mișcare. Sper ca după această perioadă de izolare să începem în forță, cu mai multă ambiție, ținând cont că urmează alte competiții, dar și Campionatul Mondial – WKF. Sper că toți părinții și sportivii de la ACS Ambiția Irinel înțeleg această decizie”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Putem face sport şi în casă” . – Corect, dar nu cu hartia igienica /proasta alegere-alegere de k kt si creiere la fel !