Web Analytics

De ce puneţi oamenii pe drumuri? Chiar nu vă e ruşine? Persoanele cu handicap din Curtea de Argeş trebuie să vină la evaluare în Piteşti

de | 31.01.2019 13:57 | Politica si Administratie

Începând cu data de 01.02.2019, activitatea Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș se suspendă pentru punctul de lucru din municipiul Curtea de Argeș, str. 1 Decembrie 2018, bl. F3C, sc. A, din motive tehnice. Prin urmare, locuitorii municipiului Curtea de Argeș și ai localităților limitrofe vor depune dosarele pentru evaluarea în vederea încadrării în grad de handicap la sediul din Pitești, Calea Drăgășani nr. 8, camera 11. Suspendarea activitații pentru acest punct de lucru se va menține până la crearea condițiilor optime de desfășurare a evaluării, se arată într-un comunicat de presă al DGASPC Argeș.
De ce puneți oamenii pe drumuri, domnule director general Macovei (foto)? Tocmai vi s-a mărit salariul, dar nu sunteți în stare să le asigurați condiții decente de evaluare, ca să nu mai cheltuiască bani până la Pitești.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii