Web Analytics
scris luni, 09.01.2017

Puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu Bulgaria

frontiera
Din, 7 ianuarie a.c., au fost ridicate restricţiile de circulaţie doar prin P.T.F. Giurgiu – Russe și P.T.F. Calafat – Vidin pentru toate categoriile de autovehicule, măsuri instituite ca urmare a condiţiile meteo nefavorabile, la intrarea pe teritoriul Republicii Bulgaria.

Puncte de frontieră ce pot fi tranzitate la frontiera cu Bulgaria

Prin cele două puncte de frontieră se circulă în condiții de iarnă și polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și micşorării timpilor de aşteptare. Prin punctele de trecere ale frontierei Turnu-Măgurele, Zimnicea și Bechet nu se desfășoară activități specifice de trecere din cauza imposibilității transbordării cu BAC-ul.

De asemenea, drumurile adiacente celorlalte puncte de frontieră de la granița cu Bulgaria, de pe teritoriul celor două state, sunt impracticabile din cauza condițiilor meteo nefavorabile, motiv pentru care le recomandăm să folosească doar cele două puncte pentru care au fost ridicate restricțiile de trafic, P.T.F. Giurgiu – Russe și P.T.F. Calafat – Vidin.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită