Pugilistul argeşean Răzvan Cojanu, învins la puncte în meciul pentru centura mondială la categoria grea

de | 10.05.2017 19:01 | Sport

17 razvan cojanuBoxerul muscelean Răzvan Cojanu a fost învins la puncte de neozeelandezul Joseph Parker, sâmbătă, 6 mai, într-un meci pentru titlul mondial WBO al categoriei grea, desfășurat într-o gală profesionistă la Manukau City (Noua Zeelandă). Parker, deținătorul centurii, s-a impus după 12 reprize, obținând o decizie clară la puncte.
Cojanu a lovit destul de puţin, cele mai bune lovituri ale sale venind pe contre, însă a avut un final mai bun de meci, câștigând ultimele reprize, dar nu putut forța un KO.
Cojanu are acum 16 victorii la profesioniști (9 KO) și 3 înfrângeri (1 KO). Cojanu a fost sparring partner pentru Parker în mai multe cantonamente și a părut că nu poate scăpa de această etichetă, arătând prea mult respect față de adversar.
Răzvan Cojanu şi-a început cariera de boxer la Clubul Sportiv Muscel Câmpulung, acolo unde a fost antrenat de către Constantin Dia. Născut aproape de Muscel, în comuna Voineşti-Dâmboviţa, a copilărit tot în zonă, la Pucheni, apoi a plecat la liceu la Câmpulung.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii