Web Analytics

PSD schimbă foaia şi garda la Piteşti. Merge cu Cristian Gentea la Primărie

de | 6.08.2020 13:25 | Politica si Administratie

Mutare cu adevărat spectaculoasă făcută de PSD duminică, exact în ziua când FC Argeș juca meciul decisiv pentru promovare în Liga I. PSD a schimbat foaia și propria istorie cu un candidat nou la Primăria Pitești. Practic, social-democrații au avut curajul să schimbe garda, nominalizând un om mult mai tânăr decât primarul în funcție, Cornel Ionică. Iar alesul organizației a fost cercetătorul în domeniul nuclear Cristian Gentea, directorul RATEN (Regia Autonomă Tehnologii Energia Nucleară), dar și consilier local cu o semnificativă experiență în administrația piteșteană.
Nominalizarea lui Gentea e cea mai proastă veste pentru celelalte partide aflate în competiția pentru Primăria Pitesti, care își făcuseră toate calculele și strategiile electorale aproape exclusiv în funcție de candidatura primarului în funcție, Cornel Ionică. Cristian Gentea va veni și cu mutări de mare efect pe lista de la Consiliul Local, unde vor apărea câțiva tineri cu identități profesionale demonstrate și recunoscute în domeniile lor de activitate. Ne referim la inspectorul general școlar Dumitru Tudosoiu sau la Lucrețiu Tudor, fostul director de la Finanțe Publice. Și încă ceva foarte important de știut! Comparativ cu toți cei anunțați până acum drept candidați la primărie, engleza lui Cristian Gentea e impecabilă. Altfel n-avea cum să comunice cu interlocutorii la numeroasele schimburi de experiențe în domeniul nuclear, precum și la congresele la care a fost invitat.

Mesajul lui Gentea către piteşteni: „La treabă, pentru Piteştiul de mâine!”

Duminică, 2 august, a avut loc Adunarea Generală a PSD Pitești, ocazie cu care președintele organizației, Cristian Gentea, a fost validat drept candidat pentru funcția de primar al municipiului Pitești. Cu acest prilej, Cristian Gentea a transmis un mesaj pentru piteșteni:
„Preambul la campania electorală

Mulțumesc colegilor din PSD pentru marea onoare pe care mi-au făcut-o desemnându-mă candidat pentru funcția de primar al uneia dintre cele mai frumoase localități din lume, municipiul Pitești.
Mulțumesc presei pentru că îmi preia acest mesaj și îi asigur pe toți ziariștii de prețuirea mea, de disponibilitatea pentru transparență totală și dialog permanent.
Mandatul sau mandatele mele la Primăria Pitești vor marca o nouă epocă în viața municipiului nostru drag, vor înseamna un răspuns clar, amplu și eficient la provocările secolului XXI.
Vă propun și o expresie de lucru care sugerează multe: PITEŞTI – MICUL BUCUREŞTI.
Vecinătatea ne ajută şi putem «importa» din București cât mai mult din nivelul de trai, din salarizarea, din deschiderea spre Europa și întreaga lume, din lumea afacerilor, din lumea culturală a capitalei României. Putem, la rândul nostru, «exporta» valorile istorice ale zonei în care s-a întemeiat nucleul Țării Românești.
Voi prezenta, cât mai repede, programul electoral al meu și al echipei mele. Veți vedea că este întemeiat pe știință, management și dragoste.
Dragoste, fiindcă mi se pare că municipiului și oamenilor săi le trebuie mai multă dragoste din partea Primăriei.
PITEȘTI – MICUL BUCUREȘTI va spori în identitate, în personalitate, în gradul de fericire măsurabilă a oamenilor.
Fericirea socială a piteștenilor este țelul meu suprem.
La treabă, pentru Piteștiul de mâine!
Cu prețuire,
Ing. Cristian Gentea,
în curând, cu voia oamenilor, primar al municipiului Pitești”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii