PSD propune creșterea valorii tichetelor de masă

de | 3.04.2022 09:38 | Actualitate, Economie, Home, Politica si Administratie

PSD propune creșterea valorii tichetelor de masă la 30 de lei începând cu 1 iunie, au declarat pentru G4Media surse politice. Valoarea actuală a tichetelor este de 20,17 lei.

Potrivit surselor G4Media propunerea inițială a venit de la premierul Nicolae Ciucă care a discutat în guvern despre o posibilă creștere a valorii până la 40 de lei.

Citește și:Exclusiv. Povestea elevei din clasa a VII-a care a făcut un copil cu unchiul ei. Directorul şcolii din Bradu a descoperit sarcina minorei: ”Mergea ca o femeie gravidă”

În urma modificării suma în plus pentru un angajat ar putea ajunge la 216,26 de lei.

În prezent, valoarea tichetelor de masă este de 443,74 lei, iar de la 1 iunie ar ajunge la 660 lei, scrie economica.net.

Acest articol este despre: angajati,creșterea valorii,psd,tichete de masa

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....