Web Analytics

„PSD nu se simte bine în Argeş. Altfel nu se alia cu cele două tomberoane – ALDE şi UNPR”

de | 30.03.2016 19:46 | Politica si Administratie

# Şeful PMP Argeş şi-a exersat din nou stilul caustic la conferinţa de presă

Preşedintele PMP Argeș, Cătălin Bulf, a făcut din nou instrucție la ultima conferință de presă a formațiunii politice pe care o conduce cu adversarii de la PSD. De data asta a băgat în oala ironiei și cele două partide cu care social democrații plănuiesc să se alieze pe eșichierul politic de stânga, e vorba de ALDE și UNPR.

UNPR este „o fabrică de dosare penale”

„PSD-ul nu se simte bine în judeţul Argeş, altfel nu îşi lua ca aliați  cele două tomberoane: ALDE şi UNPR. Rog încă o dată votanţii din județul nostru să nu voteze cu ALDE şi UNPR pentru că vor da votul PSD-ului”, a declarat Bulf.
În opinia preşedintelui Cătălin Bulf, UNPR-ul este ca o „fabrică” de dosare penale: „Orice politician care vrea să fie arestat are o şansă unică, dacă se înscrie în UNPR: Pentru că în UNPR ai dosarul asigurat”, a adăugat preşedintele popularilor argeșeni.

Bulf a pus sodă caustică și pe Tecău

Bulf nu l-a ocolit nici pe preşedintele Consiliului Județean, Florin Tecău, pentru implicarea sa în dosarul de șantaj al patronului de la  „Atac de Argeş”. „Pe plan local am văzut că a început un proces, ceva cu presa, între preşedintele Tecău şi un anume Florin Paraschivescu. Se pare că primul om al judeţului a plătit să se scrie negativ despre colegii dânsului de partid, despre primarii de la Mioveni, de la Albota, Topoloveni și alții. Uitaţi-vă cum se procedează în PSD Argeș. Dacă cineva de la ei a făcut asta   vizavi de colegii de partid, gândiţi-vă câte minciuni şi abjecţii ar putea scrie despre adversarii politici” – a declarat liderul PMP.

Un veteran de 92 de ani, cel mai vârstnic membru PMP

Tot în cadrul acestei conferințe de presă, președintele Cătălin Bulf i-a prezentat și pe doi dintre colegii săi, pe consilierul județean Iulian Frățică, candidat la Primăria Vedea și pe cel mai în vârstă membru al PMP Argeș, veteranul de război Ion Dumitrescu. Dacă Iulian Frățică nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind  consilier județean în mai multe legislaturi și unul dintre politicienii cu experință din Argeș, ne vom opri la domnul Ion Dumitrescu, din declarația căruia vom cita un fragment.  „Am 92 de ani, de 64 locuiesc în Piteşti și sunt membru al Partidului Mişcarea Populară Argeş de doi ani. Am ales PMP pentru că am încercat să găsesc o altfel de politică şi, sincer vă spun, domnul Bulf îmi inspiră foarte mare încredere și din acest motiv voi încerca să fac o politică militantă”, a declarat Ion Dumitrescu, singurul veteran de război scos până acum în față la o conferință de presă. Motiv pentru care șeful popularilor argeșeni, Cătălin Bulf, chiar trebuie felicitat.
Antoniu Neguţ

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii