Web Analytics
scris sâmbătă, 05.08.2023

PSD Argeș: “La mulți ani, Ștefănești!”

Astăzi s-a desfășurat o nouă ediție a Zilei Orașului Ștefănești.

PSD Argeș: “La mulți ani, Ștefănești!”

Primarul Nicolae Velcea și echipa sa au pregătit pentru această ocazie specială numeroase surprize, de la spectacole și parc de distracții pentru copii, până la o tombolă cu premii.

Citește și: Miercuri, 9 august, gratis la Zoo Pitești, de Ziua Internațională a Grădinilor Zoologice

În cadrul manifestărilor dedicate „Zilei Orașului Ștefănești” au fost premiați elevii, tinerii și sportivii merituoși din oraș, precum și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

“Și în aceste momente de sărbătoare, ca de fiecare dată, o puternică echipă a PSD Argeș a fost în mijlocul gospodarilor din Ștefănești. Din echipa PSD Argeș au făcut parte deputatul Simona Bucura Oprescu – ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Cristian Gentea – primar al municipiului Pitești și prim-vicepreședinte PSD Argeș, Ion Georgescu – primar al orașului Mioveni și prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Stocheci, senatorul Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Georgescu, deputatul Remus Mihalcea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, subprefectul Bogdan Minciunescu, primarul Liviu Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, consilierii județeni Cristina Popa, Diana Lupaș, Ramona Nițoiu, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Marius Pârvu, Bogdan Bălan.

Primarul Nicolae Velcea a primit din partea președintelui Consiliului Județean, Ion Mînzînă, o diplomă de excelență pentru activitatea desfășurată pentru dezvoltarea orașului Ștefănești.

Felicitări locuitorilor și primarului Nicolae Velcea!

La mulți ani și mult succes în continuare!”, transmite PSD Argeș. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *