Web Analytics

Proteste uriașe în America după ce poliția a ucis în bătaie un bărbat

de | 29.01.2023 15:05 | Actualitate, Home


Un nou caz George Floyd zguduie America. Sunt proteste uriașe după ce un tânăr de 29 de ani a fost ucis în bătaie de mai mulți polițiști, bănuit că ar fi condus neregulamentar. Bărbatul a murit la trei zile după ce a fost supus unui tratament extrem de violent din partea polițiștilor. Imaginile au fost făcute publice de către autorități, potrivit Realitatea.

Citește și: Un scandal stă să izbucnească la Biblioteca Judeţeană! Apar încă trei posturi de conducere

Un nou caz în care un bărbat afro-american este ucis de poliție zguduie Statele Unite. Sunt proteste după ce autoritățile au difuzat imaginile din timpul arestării sale. El a fost bătut de mai mulți ofițeri și a murit trei zile mai târziu la spital.

După ce a fost bătut, bărbatul a fost dus de urgență la spital, pentru că se plângea că nu mai avea aer. El a fost internat în stare critică la spital și a murit după trei zile. Nichols a fost oprit de cei cinci poliţişti pe 7 ianuarie pentru conducere imprudentă, însă reacția agenților a fost foarte agresivă de la bun început.

Cei cinci polițiști care apar în imagini au fost concediați și sunt acuzați de crimă. Ofițerii au încercat să îl aresteze după o presupusă încălcare a regulilor de circulație. 

Citește mai mult pe https://www.realitatea.net/stiri/extern/proteste-uriase-in-america-dupa-ce-politia-a-ucis-in-bataie-un-barbat-un-nou-caz-floyd-imagini-violente-video_63d644a0fc5a9e11cc2ae143

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *