Web Analytics

Protest la Atena pentru eliberarea fraților proxeneți Tate

de | 16.01.2023 17:48 | Actualitate, Home

Sute de oameni au ieșit în stradă la Atena pentru a cere eliberarea lui Andrew și Tristan Tate.  Protestatarii au mărșăluit cu torțe, fumigene și boxe date la maximum în centrul capitalei Greciei. Spiritele s-au încins și a fost nevoie de intervenția polițiștilor, care au și reținut câteva persoane în timpul protestului.

Citește și: Medicul Viorel Pătraşcu are, de 38 de ani, o boală fără leac: „Am călătorit în peste 40 de ţări de pe patru continente”

Frații milionari sunt în arestul Poliției Române pentru trafic de persoane, viol și formarea unui grup infracțional organizat. Cei doi frați britanici milionari, Andrew și Tristan Tate, stabiliți în România, au fost reținuți pe 30 decembrie de procurorii DIICOT pentu viol și trafic de persoane. Ei sunt cercetați încă din primăvara anului 2022 pentru sechestrarea a două tinere, dar procurorii au extins ancheta pentru alte două infracţiuni: trafic de persoane și viol.  La sfârșitul săptămânii trecute au fost confiscate și 15 mașini de lux, ceasuri rare și teancuri de bani, aparținând celor doi frați Tate.

Citește și: Poșta Română începe distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere pentru acordarea cardurilor de energie

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. PROTEST PENTRU ELIBERAREA JEGURILOR TATE – DACA TOTI ACESTI INDIVIZI AR FACE 2 COLOANE PE O COALA DE HARTIE, INTR-O COLOANA SA-SI INSIRE VALORILE UMANE SI IN CEALALTA NONVALORILE UMANE, DUPA CARE SA TRAGA O LINIE DEDESUPT SI SA ISI ADITIONEZE VALORILE SI NONVALORILE, AR AJUNGE LA CONCLUZIA CA TREBUIE SA OCUPE O CUSCA IN GRADINA ZOO-HUMANOIDA, NUMARUL NON-VALORILOR FIIND CU MULT SUPERIOR CELUILALT. IDEM IN FORMULA MATEMATICA MITOMANA A+B=X, FORMULA CARE DE FAPT SE DEFINESTE PRIN VALORILE LUI A + VALORILE LUI B = VALOAREA LUI X

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *