Vineri, în pauza de masă, salariaţii secţiilor Presaj și Caroserie de la Dacia au plecat din cantină luând tăvile cu mâncare, pe care le-au dus la uşile mai multor şefi din uzină.
Inclusiv directorul general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, Christophe Dridi, a primit, în acest fel, meniul zilei, lăsat în fața biroului.
„Din cauză că masa caldă este prea gustoasă, o ducem la dl director, să guste şi dânsul, poate îi place lui, că nouă, nu. Caroserie plus presaj”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alexandru-Nicusor Preda, unul dintre salariaţii uzinei.
Că mâncarea nu e tocmai ce şi-ar dori angajaţii, o spun şi alţi salariaţi ai uzinei, pe aceeaşi pagină de socializare.
„Eterna ciorbă de pui şi o tocană cu o pulpă împarţită la 4 persoane”, comentează un alt salariat la respectiva postare.
„Ca pe timpul lu nea Nicu: nici o masă fără peşte, dar atunci era bun, acum e zama lungă”, scrie Leo Vlad, într-un alt comentariu.
Masa nu e, totuși, principala nemulţumire a salariaţilor uzinei de la Mioveni, ci neîncheierea contractelor colective de muncă la nivel de ramură, pentru care șirul de proteste începute recent va continua, cel mai probabil.
0 Comentarii