Web Analytics

Protest față de meniurile servite la Dacia: „Zamă lungă”

de | 12.04.2019 20:23 | Actualitate

Vineri, în pauza de masă, salariaţii secţiilor Presaj și Caroserie de la Dacia au plecat din cantină luând tăvile cu mâncare, pe care le-au dus la uşile mai multor şefi din uzină.
Inclusiv directorul general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, Christophe Dridi, a primit, în acest fel, meniul zilei, lăsat în fața biroului.

„Din cauză că masa caldă este prea gustoasă, o ducem la dl director, să guste şi dânsul, poate îi place lui, că nouă, nu. Caroserie plus presaj”, a scris pe pagina sa de Facebook, Alexandru-Nicusor Preda, unul dintre salariaţii uzinei.

Că mâncarea nu e tocmai ce şi-ar dori angajaţii, o spun şi alţi salariaţi ai uzinei, pe aceeaşi pagină de socializare.

„Eterna ciorbă de pui şi o tocană cu o pulpă împarţită la 4 persoane”, comentează un alt salariat la respectiva postare.

„Ca pe timpul lu nea Nicu: nici o masă fără peşte, dar atunci era bun, acum e zama lungă”, scrie Leo Vlad, într-un alt comentariu.

Masa nu e, totuși, principala nemulţumire a salariaţilor uzinei de la Mioveni, ci neîncheierea contractelor colective de muncă la nivel de ramură, pentru care șirul de proteste începute recent va continua, cel mai probabil.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii