Web Analytics

Protest cu tricouri pătate de sânge, la MAI, după arestarea polițiștilor de la Pitești

de | 21.04.2021 13:53 | Actualitate

Sindicaliștii de la EUROPOL au ieșit în stradă să protesteze față de neîndeplinirea obligației de a pregăti fizic, tactic și profesional polițiștii. „Nu mai vrem să acceptăm ca pregătirea să fie realizată doar pe hârtie, prin bifarea unor tabele, iar polițiștii să fie expuși și vulnerabili în situația unor intervenții dintre cele cu care se întâlnesc în teren”, au transmis cei de la  Europol. Participanții au purtat, în mod sugestiv, tricouri cu pete roșii.

Reamintim că, luni, Tribunalul Argeş a dispus arestarea preventivă a celor doi agenţi de poliţie care l-au imobilizat printr-o procedură prea dură pe Barbu Alexandru în Autogara Pitești, omul decedând în urma asfixierii mecanice.

sursa foto/cotidianul.ro

CITEȘTE ȘI Dosarul bărbatului mort în urma intervenției polițiștilor a fost preluat de Parchetul Militar

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

2 Comentarii

  1. ‘ Protest cu tricouri pătate de sânge, la MAI, după arestarea polițiștilor de la Pitești’ .
    Mai domol … „cu tricouri pătate de sânge”, neinteleapto ! Degraba, pe „Solomon” sa-l schimbi / ca nu-i de tine ; patezi h’istoria !

    • Alo,militianule,ciocul mic,bataus de profesie,chiar asa,ce imi dai amenda,mufa cu șapcă?ce te-aș baga in dubă,cu pătura pe cap…handicapat cu studii de tren personal.adica,2.Militianule..criminalule.