Web Analytics
scris joi, 05.10.2023

Protecţia în cazul poliţistei de la Schitu Goleşti se tot amână…

După cinci luni de la obținerea ordinului de protecție față de soțul care a surprins-o în sediul secției de poliție din Schitu Golești, polițista reclamată acum în dosar de divorț a solicitat instanței de judecată luarea unei alte măsuri care să o protejeze. Cererea a fost introdusă la Judecătoria Câmpulung pe 27 septembrie și încă nu a primit o soluție.

Protecţia în cazul poliţistei de la Schitu Goleşti se tot amână…

În caz au intervenit mai mult amânări, deși asemenea spețe sunt judecate, de regulă, cu celeritate, hotărârea urmând să fie pronunțată la finalul acestei săptămâni. Cele două amânări ale cauzei au fost determinate de circuitul actelor în dosar, cu apariție de cereri și adrese la fiecare dintre termenele acordate până acum.
În luna mai, instanța a admis în parte cererea privitoare la ordinul de protecție, hotărând ca soțul să păstreze distanța de minim 50 de metri față de polițistă, timp de două luni, și să nu o contacteze telefonic sau prin orice alt mijloc, cu excepția comunicărilor privitoare la copilul minor pe care îl au cei doi. Apelul declanșat de soț nu a schimbat decizia de atunci a primei instanțe.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Divorţul în cazul amantlâcului de la Schitu Goleşti s-a mutat la Piteşti

Citește și Sex cu finalizare la 112 în sediul secţiei de poliţie Schitu Goleşti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *