Promovarea proiectelor cu fonduri europene în regiunea Sud-Muntenia

de | 21.06.2017 18:07 | Cultură

9 Europe01Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro au desfășurat în 14 iunie 2017 conferința „Succesul e… MOLIPSITOR!” – Regiunea Sud Muntenia organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania. Conferința s-a bucurat de sprijinul Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă, în calitate de parteneri ai campaniei „Succesul e…MOLIPSITOR!” și a fost susținută de Centrul Europe Direct Argeș și Web Innovation, în calitate de parteneri regionali.

Evenimentul a fost deschis de doamna Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene în România și Dragoș Jaliu, partener Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro
Întreaga acțiune a inclus prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, au fost prezentate informații practice legate de achizițiile publice și finanțarea start-up-urilor, iar speakerii au răspuns întrebărilor publicului.
9 Europe02Conferința „Succesul e… MOLIPSITOR!” este parte a Caravanei Fondurilor Structurale și cuprinde: opt conferințe regionale de descoperire a succesului, Gala Fondurilor Structurale – ediția a II-a, „Let’s Talk Impact” – materiale de prezentare, într-un format „user-friendly”, a impactului utilizării fondurilor europene în perioada 2007-2013 la nivelul României.
Pe 15 decembrie 2017 va avea loc la București, cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale. În cadrul Galei vor fi apreciate și premiate proiecte finanţate din fonduri europene (dar și din surse alternative) care au generat impact și au adus valoare adăugată şi care pot genera efect multiplicator prin „puterea exemplului”.
Înscrierea proiectelor la Gală se va putea face prin completarea unui formular și transmiterea acestuia online. Proiectele ce vor fi premiate vor fi decise în urma jurizării, care se va face pe fiecare dintre cele 8 secţiuni de către un juriu format din 3 membri – profesioniști în domeniul finanțărilor europene şi personalități cu competențe recunoscute în domeniile care fac obiectul secțiunilor.
Pentru mai multe informații, puteți contacta Centrul Europe Direct din cadrul Bibliotecii Județene Dinicu Golescu Argeș (strada Victoriei, Nr. 18), la următoarea adresă de e-mail: europearges@gmail.com.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii