Web Analytics

Promoția Can-Am Bombardier 2022 – ATV-uri pe gustul tuturor

de | 5.11.2021 16:00 | Actualitate

Producătorii modelelor de ATV-uri Can-Am Bombardier au reușit să aducă pe piață cele mai inovative ATV-uri prin gama de produse din sezonul 2022. În acest sens, ai la dispoziție diverse modele, din care îți poți alege vehiculul favorit. Din această gamă poți opta pentru un Outlander, sau, dacă ești un adevărat iubitor de adrenalină, poți opta chiar pentru un Renegade. Tu ce model alegi?

Outlander

Outlanderele au o capacitate de stocare mai mare, un confort mai sporit și un caracter utilitar mai evidențiat. Astfel, acestea reușesc să îmbine utilul cu plăcutul. Una dintre cele mai bune variante din această sferă de ATV-uri este Can-Am Outlander X xc 1000, un ATV complet echipat pentru terenurile dificile off-road, care dă dovadă de o performanță extraordinară, o putere mare și dotări moderne.

Acesta își poate dovedi utilitatea și în cadrul muncilor din preajma gospodăriei sau în zonele greu accesibile, datorită capacității de remorcare de 750 kg (remorcă cu frâne), ce permite transportul încărcăturilor cu o masă mare, cât și sistemului LinQ de atașare rapidă a accesoriilor necesare pentru a-ți rezolva treaba cât mai repede și mai ușor. Modelul vine echipat cu un motor Rotax de 976cc, V-Twin, EFI, cu răcire pe lichid, care dezvoltă o putere de până la 80 de CP, cuplat la o cutie de viteze automată CVT P-R-N-H-L.

Renegade

 

Renegadeurile au o putere superioară, fiind configurate pentru a atinge viteze mai mari. Potrivite pentru curse, agile și ușoare, aceste modele sunt dedicate iubitorilor de adrenalină maximă și curse în mediul off-road. Modelul ideal din această categorie este Can-Am Renegade X mr 1000R. Acesta oferă cele mai mari performanțe din clasa sportivă a colecției Can-Am pentru sezonul 2022.

Puterea datorată motorului Rotax 1000R V-Twin de 976 cmc, snorkel, EFI, cu răcire pe lichid și cu 91 de cai putere este greu de egalat. Motorul este cuplat la o cutie de viteze automată CVT cu treptele de viteză P-R-N-H-Extra Low L + frână motor standard. Rezervorul de 20.5 litri este unul mai puțin încăpător, în comparație cu cel al Outlanderelor. Un rezervor mai mic presupune o greutate mai mică a vehiculului, fapt ce ajută la atingerea unor viteze foarte mari.

Pentru un control optim, confort și o protecție maximă, modelul dispune de diferite sisteme și caracteristici tehnice. De exemplu, servodirecția Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) și suspensiile (cu braț dublu de tip A, bară stabilizatoare, amortizoare Fox Podium 1.5 QS3 pe față, respectiv TTI independentă cu amortizoare Fox Podium 1.5 QS3 pe spate) oferă un control mult mai ușor al vehiculului, Frânarea este și ea una foarte importantă. De aceea, în componența sa, Can-Am Renegade x mr 1000R ’22 are frâne foarte performante, cu 2 discuri 214 mm ventilate, etriere hidraulice cu 2 pistoane în partea din față, respectiv cu 1 disc 214 mm ventilat, etriere hidraulice cu 2 pistoane în cea din spate.

Design-ul autoturismului este unul unic, foarte atractiv, sportiv și ușor agresiv. Acesta este nuanțat în schemele de culoare Liquid Titanium și Magma Red.

Sursa foto: can-am.brp.com , www.atvrom.ro

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii