Web Analytics

„Proiectul de modernizare a stadionului şi cel de dezvoltare a Centrului de copii şi juniori au fost proiectele mele”

de | 12.01.2017 14:32 | Sport

# Consilierul local Ilie Bărbulescu este revoltat că planurile sale sunt însuşite de alţii

# Dle consilier local, vă întreb ce proiecte aveţi din această calitate pentru anul 2017?
– În primul rând este vorba de modernizarea stadionului Nicolae Dobrin, proiect pe care l-am avut şi eu. Modernizarea va începe din martie-aprilie, iar tribuna oficială care este în spate o să vină în faţă, spre stradă. O să vină foarte frumos, o să fie sub formă de scoică, ceva extraordinar.

Cred că piteştenii merită o astfel de arenă, care cred că va fi finalizată undeva prin anul 2018. Al doilea proiect în lumea sportului pentru Piteşti este construirea noii Săli a sportului, care va veni pe varianta Prundu cu o capacitate de 3.500 de locuri, o sală modernă pentru circuit european destinată mai multor sporturi. Nu în ultimul rând, un proiect foarte important este Centrul de copii şi juniori la fotbal. Eu m-am axat foarte mult ca să avem un centru de copii al nostru în cadrul Complexului Nicolae Dobrin.

„Discuţiile privind FC Argeş sunt fără niciun rezultat concret”

# Păi şi va avea vreo legătură cu FC Argeş sau va fi al SCM-ului?
– În legătură cu FC Argeş pot să vă spun că sunt discuţiile care sunt şi că nu pot deocamdată să dau un răspuns sau să mă exprim în acest sens. Pot însă să spun totuşi că discuţiile care sunt la nivelul acesta sunt moarte, adică fără niciun rezultat concret. Dar, să vedem ce se întâmplă pentru că domnul primar a promis că vrea să obţină identitatea FC Argeş 1953 şi vor să facă o fuziune începând din vara acestui an.
# Alte obiective…
– Cam astea sunt proiectele pentru sport: moderizarea stadionului „Nicolae Dobrin”, construirea acestei săli a sporturilor, care este urgentă pentru că cealaltă se află într-un stadiu care lasă de dorit, ca să nu spun că dacă dă o furtună peste noi, e prăpăd, şi Centrul de copii şi juniori, pentru a fi respectaţi şi stimaţi în lumea fotbalului. Este nevoie de antrenori pe fiecare categorie de vârstă… De acest centru este neapărat nevoie pentru SCM, echipă care cred eu că nu are cum să rateze promovarea. Din câte ştiu eu însă, cei de la SCM vor ca din vară să pornească în Liga a doua la drum cu denumirea de FC Argeş 1953 Vulturii Alb-violeţi. Asta ar fi soluţia pentru redresarea fotbalului argeşean!

„Nu m-am consultat cu primarul, dar aceste proiecte le-am avut şi eu în campania electorală”

# În ce relaţie sunteţi dvs cu primarul Cornel Ionică, evident, mă refer la problemele sportive ale oraşului?
– În ceea ce priveşte obiectivele care sunt pentru sport şi mă refer la cele care s-au pus în discuţie şi care au fost aprobate în Consiliul Local pot spune că am o relaţie foarte bună cu domnul primar. Tot timpul mă duc, mă informez, o relaţie de colaborare, până la urmă…
# Aţi fost şi dvs întrebat despre aceste proiecte de către dl primar?
– Nu. Astea sunt proiectele cu care au venit cei de la PSD în Consiliul Local Piteşti. Nu m-am consultat cu primarul, dar aceste proiecte le-am avut şi eu în campania electorală. Ei au venit cu ele înaintea mea şi le-au supus dezbaterilor în Consiliul Local. S-au aprobat şamd. Eu acum voi urmări să se finalizeze aceste proiecte, până la urmă, că au venit de la mine, de la ei, nici nu mai contează. Nu ştiu! Ne-am luat unii după alţii, dar cred că ei s-au cam luat după mine… Nu vreau să fiu răutăcios! Nu m-au consultat în aceste decizii… Ei o ţin pe a lor cu politica asta roşie… Sunt mai mulţi şi din cauza asta probabil că nu mai întreabă şi pe alţii. E treaba lor… Pe mine mă interesează să ducem la bun sfârşit aceste proiecte ca lumea să aducă copiii de drag la stadion.
# Dle Bărbulescu, care au fost pentru dvs realizările, dar şi regretele pentru anul 2016?
– Realizarea cea mai mare a mea este că lumea m-a ales să îi reprezint în Consiliul Local şi le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Dacă m-au ales, eu trebuie să fiu corect şi drept cu ei şi să îi informez tot timpul despre toate acţiunile şi toate şedinţele în care se pun probleme pentru cetăţeni şi pentru binele lor. În ceea ce priveşte regretele pot spune că cel mai important pentru mine a fost că nu am putut să scoatem şi noi un parlamentar din partea PMP şi mă refer la dl Bulf şi dl Diaconescu.
# În concluzie…
– În concluzie vreau să spun că proiectele de modernizare a stadionului Nicolae Dobrin şi dezvoltarea Centrului de copii şi juniori la fotbal au fost proiectele mele. Le-au preluat ei şi nu am ce să mai zic! Dar, o să urmăresc totul ca să facem ceva pentru cetăţenii acestui oraş. Ce să spun  despre domnul primar Ionică? Că acum mi se adresează cu domnul consilier şi până acum eram, doar, Ilie… Eu îi mai spun tovarăşul primar, dar se face că nu aude… Asta e!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii