Web Analytics

Proiectul de buget pe 2023 al Consiliului Județean Argeș, în dezbatere publică

de | 5.01.2023 13:41 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Joi, 5 ianuarie, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a anunțat, în cadrul ședinței extraordinare a plenului, desfășurată online, că proiectul de buget pentru anul 2023 a fost postat spre dezbatere publică pe site-ul instituției. 

Citește și: Prefectul de Argeș: „Luni, elevii revin în bănci. Să avem grijă de sănătatea și siguranța lor”

Cu această ocazie vă anunț pe dv., consilierii județeni, și îi informez și pe cetățeni, și pe toți cei interesați că pe site-ul Consiliului Județean Argeș a fost pus în dezbatere proiectul de buget pe anul 2023. Sigur, acest proiect va suferi anumite modificări, pentru că încă așteptăm ca Finanțele Publice să ne transmită dacă și cât vom avea excedent pe anul trecut. Și, evident, nu avem sumele din Programul Național de Dezvoltare Locală„, a transmis președintele Ion Mînzînă. 

Proiectul de buget poate fi vizualizat pe site-ul CJ Argeș la linkul https://www.cjarges.ro/en/proiect-buget-20231.

În aceeași ședință, prima din acest an, Consiliul Județean a hotărât preluarea ca venit la bugetul local pe anul 2023 excedentul din execuția bugetului de venituri și cheltuieli a activității finanțate integral din venituri proprii a Căminului de Persoane Vârstnice Mozăceni la finele anului 2022, în sumă de 61.562,16 lei. Acest excedent este o sursă de finanțare din venituri proprii provenit din contribuția lunară de întreținere a persoanelor vârstnice, care va fi preluat la bugetul local.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii