Web Analytics

Proiecte de interes pentru comunitate, în comuna Suseni!

de | 13.06.2022 16:53 | Actualitate, Politica si Administratie

Terenul de sport cu nocturnă este gata, s-a forat un puț pentru creșterea debitului de apă și au fost deblocate lucrările la o grădiniță. Primarul Doru Radu de la Suseni spune că mai sunt multe de făcut în comună, dar luate pe rând, proiectele încep să prindă contur.

”Am forat un puț, dar am întârziat finalizarea lui cam cu o jumătate de an pentru că nu au venit cei de la CEZ să ne lege la curent. Puțul îl amenajăm la castelul de apă pentru că are un sistem foarte eficient, de care ne putem folosi. Acest puț l-am făcut ca să suplimentăm cantitatea de apă. E un paradox, pentru că a scăzut numărul de animale dar a crescut consumul de apă în comună…

Citește și Alina Gorghiu și alte senatoare au depus un proiect care ridică la 15 ani vârsta consimţământului sexual şi incriminează distinct infracţiunea de viol asupra unui minor

Am mai finalizat un teren de sport pe GAL, care are instalație de nocturnă și care se află în incinta școlii de la Țuțulești. Mai avem o grădiniță lângă școală, pe fonduri europene, lucrare ce se blocase timp de doi ani și abia acum am reușit să primim niște bani pentru deblocarea proiectului. Mai sper să ne vină și nouă rândul la creșă și să vedem ce putem depune pe PNDR!

Creșa pe care vreau să o fac va fi tot lângă terenul de sport de la Țuțulești. În plus, mai avem și patru proiecte depuse pe ”Anghel Saligny” pentru asfaltare de drumuri, proiect de apă-canalizare și am mai cerut pentru două poduri peste râul Dâmbovnic” a spus primarul Doru Radu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *