Web Analytics

Proiect inedit despre China lansat în premieră națională la Mioveni

de | 29.05.2018 15:51 | Actualitate

timpul chinei mioveniMarți 29 mai, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc lansarea Proiectului Timpul Chinei – Statul în secolul XXI, Modelul Chinez – autor fiind jurnalistul de la Radio China Internațional, Dan Tomozei.
Evenimentul de la Mioveni a constat în prezentarea a două volume cu numitor comun – un proiect foto dedicat dedicat Centenarului României și Semicentenarului secției de Limbă Română a Radio China Internațional și un volum în care le este explicat europenilor, cu date și exemple ce înseamnă să fii chinez în secolul XXI, cu provocările de zi de zi, cu vise, aspirații, greutăți cotidiene și rezultate spectaculoase.
La eveniment au fost prezenți, alături de primarul Ion Georgescu, președintele Consiliului Județean Argeș, conf. univ. dr. Dan Manu, directorul Bibliotecii Județeane Argeș, conf. univ. dr. Octavian Sachelarie, directorul Muzeului Județean Argeș, conf. univ. dr. Cornel Popescu, directorul Direcției Judetene pentru Cultură Argeș, Cristian Cocea, consilieri județeni și locali, directori de instituții deconcentrate din județ, profesori, reprezentanți ai societății civile, elevi, mass-media și o serie de alți invitați.
Acest eveniment a fost organizat în premieră națională la Mioveni, reprezentând un preambul al lansării oficiale care va avea loc la București, pe 1 iunie, la Bookfest.
Evenimentul a fost organizat de Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociația ChinaRo.

ion georgescu timpul chinei

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii