Web Analytics
scris luni, 19.12.2022

Programul Rabla pentru Electrocasnice, etapa a treia. Ce produse pot fi achiziționate

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) anunţă că, azi, la ora 10.00, începe cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în care se pot selecta vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

Programul Rabla pentru Electrocasnice, etapa a treia. Ce produse pot fi achiziționate

Citește și: De la 1 ianuarie se scumpeşte apa la Piteşti

„Începând de azi, 19 decembrie 2022, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în a treia etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a AFM. Potrivit sursei citate, bugetul celei de-a doua etape este de 15 milioane de lei, iar selecția voucherelor se face în perioada 19 decembrie 2022, ora 10:00, – 23 decembrie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului.

Citește și: Accident cu trei mașini pe Autostrada București-Pitești. Două femei au fost rănite

În a treia etapă, se acordă vouchere pentru achiziționarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, după cum urmează: 400 de lei pentru aparate de aer condiționat,inclusiv aparate de aer condiționat portabile, cu eficiență energetică la răcire cel puțin A++; 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficiență energetică cel puțin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Citește și: Fostul ministru Mircea Dușa a murit. Avea 67 de ani

Perioada de derulare a unei etape de selecție a voucherelor este de 5 zile sau până la epuizarea bugetului alocat etapei respective. După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanții se vor prezenta la unul dintre comercianții validați, de unde vor achiziționa echipamentul dorit.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...