Programul HoReCa 2 va începe după prima rectificare bugetară

de | 17.02.2022 09:34 | Actualitate, Economie

Cadrul legal pentru a înfiinţa programul HoReCa 2 a fost creat, iar acesta va începe după prima rectificare bugetară, deoarece sumele nu au fost prinse în buget, a declarat miercuri, la briefingul de la finalul şedinţei de Guvern, Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului şi Turismului.

Citește și:Preoții argeșeni au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești

„La acea Ordonanţă de Urgenţă în care am făcut modificări la Legea 346 (Legea nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii n.r) am creat deja cadrul legal pentru a înfiinţa programul HoReCa 2. Din discuţiile purtate şi la nivel de minister şi la nivel de prim-ministru cu cei din domeniu am convenit următorul lucru: ţinta pentru acel program este momentul de după prima rectificare bugetară, pentru că într-adevăr nu avem sumele necesare incluse în buget. Noi am creat acum cadrul legislativ, lucrăm programul, creăm platforma la STS, iar imediat ce vom avea banii alocaţi după rectificare vom pune în derulare acest program”, a explicat ministrul Cadariu.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.