Preoții argeșeni au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești

de | 17.02.2022 08:45 | Actualitate, Politica si Administratie

Donarea de sânge reprezintă un act de milostenie faţă de aproapele aflat în suferinţă. Nu poate fi un mod mai frumos de a-I urma pe Hristos, decât de a dărui ceva din noi, din ceea ce suntem. În acest sens, la Centrul de Transfuzie Sanguină Pitești din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, s-a desfășurat, marți, încă o etapă a campaniei naționale „Donează sânge! Salvează o viaţă!”, în care personalul clerical și neclerical, a fost chemat să împlinească porunca Mântuitorului: „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”.

Citește și: Focul a mistuit tot! Peste 25 de persoane , printre care și 11 copii, au rămas sub cerul liber, la Valea Mare Pravăț

La chemarea Sectorului Social-filantropic și de misiune al Eparhiei, preoții și credincioșii argeșeni au făcut acest gest de dragoste creștină, întrucât au înţeles cât de mult contează fiecare picătură de sânge pentru salvarea vieților celor bolnavi. Campania naţională „Donează sânge! Salvează o viaţă!” are ca scop informarea şi conştientizarea cu privire la nevoia reală de sânge pentru transfuzii din spitalele româneşti, creşterea numărului donatorilor din România şi îmbunătățirea stocurilor sanguine naţionale.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.