Programul deniilor în bisericile din Mioveni

de | 10.04.2017 08:29 | Actualitate

denii mioveniÎn perioada Săptămânii Patimilor, cât şi în zilele de Paşti, bisericile ortodoxe din Mioveni îşi intensifică programul liturgic şi activităţile. Atât credincioşii din oraş, cât şi cei din zonele limitrofe au posibilitatea să participe la slujbele oficiate la catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”, dar şi la celelalte biserici din Mioveni.

Astfel, la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni, la bisericile Sfântul Gheorghe”, “Adormirii Maicii Domnului”, “Sfântul Nicolae” (din cartierul Racovița), ”Sfântul Ilie” (din cartierul Clucereasa) şi Mănăstirea Făget Deniile se oficiază de la ora 18.00.

La biserica ”Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” (din Colibaşi) se oficiază de la ora 19, iar la biserica “Sfinţii Trei Ierarhi”, începând de la ora 20.

Slujba din noaptea Învierii va fi oficiată de la ora 23:00 la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, iar de la ora 23.30 în toate bisericile din Mioveni.

În zona lăcaşelor de cult vor acționa dispozitive suplimentare ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Române. Poliţiştii vor asigura fluența traficului pietonal și rutier, vor dirija circulația auto și vor lua măsuri pentru a preveni blocarea acesteia, vor organiza modul de parcare în zona de responsabilitate și vor interveni pentru aplanarea eventualelor situații conflictuale.

M.I.

Acest articol este despre: denii,mioveni,program

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș
Amenzi pentru nereguli silvice în Argeș

În ziua de 27 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Silvic din cadrul Serviciului Ordine Publică Argeș, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești - Biroul Garda Forestieră Județeană Argeș, au acționat pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din...