Web Analytics
scris vineri, 21.06.2024

Program de Rusalii. Când vor fi închise marile magazine și instituțiile care lucrează cu publicul

Ca urmare a minivacanței de Rusalii 2024, marile magazine, mall-urile și instituțiile care lucrează cu publicul vor funcționa după un program modificat, având în vedere că 23 și 24 iunie sunt libere legale.

Program de Rusalii. Când vor fi închise marile magazine și instituțiile care lucrează cu publicul

Prima zi de Rusalii, pică duminică, 23 iunie, iar magazinele și mall-urile vor funcționa după programul specific unei zile de weekend. Luni, în a doua zi de Rusalii, acestea vor lucra după un program normal.

În schimb, băncile vor fi închise luni, 24 iunie, și își vor relua activitatea obișnuită, marți, 25 iunie. Excepție de la regulă fac anumite bănci, care au agențiile în mall-uri. Acelea sunt deschise și duminică, 23 iunie 2024, dar și luni, 24 iunie, după programul de funcționare al mall-ului respectiv.

Programul de lucru al Poştei Române

Luni, 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Începând de marți, 25 iunie, acestea își vor relua programul normal de lucru, a transmis compania. Și cabinetele medicale vor fi închise luni, 24 iunie, urgențele urmând să fie asigurate de Serviciul UPU-SMURD.

Citește și: Situaţie tensionată la o şcoală din Piteşti. Un elev a încercat să se sinucidă de teamă că profesoara de Fizică nu îi va încheia media

Bugetarii vor mai avea o zi liberă 15 august, când vor sărbători Adormirea Maicii Domnului. Ziua va pica într-o zi de joi, astfel că Guvernul României a decis ca și ziua de vineri, 16 august, să fie liberă pentru bugetari.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită