Web Analytics

Profesorul de informatică îşi îndemna elevele să danseze din buric

de | 22.12.2021 14:34 | Actualitate, Culise, Politica si Administratie

Un profesor de la o școală din comuna Vrănești- Argeș s-a ales cu dosar penal, după ce a fost acuzat de purtare abuzivă la adresa elevilor. În ziua de 20 decembrie, polițiștii s-au deplasat la unitatea de învățământ, unde au efectuat verificări și au întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă. Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

De fapt, buba s-a spart de-abia acum, pentru că părinții sunt intrigați de mai mult timp de comportamentul ciudat al dascălului și de limbajul neadecvat folosit în fața elevilor. În octombrie plângerile lor au ajuns și la Inspectoratul Școlar Argeș, care a trimis inspectori la orele de Tehnologia Informației și Comunicare, iar profesorului i-a fost redus salariul pe o perioadă de trei luni. Deși la evaluarea psihologică ar fi ieșit bine, părinții cred că bărbatul nu are ce căuta în sistem. (ELECTRO-CUTARE)

Citește și Liderul SIPA Muntenia, Adrian Voica, scrisoare deschisă către guvernanți: Învățământul este „Cenușăreasa” salarizării în România !

Citește și La ISJ Argeş, politizare pe repede înainte! Toate şcolile vor avea directori numiţi prin „detaşare în interesul învăţământului”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii