Web Analytics
scris vineri, 12.04.2024

Profesor de liceu, cercetat pentru viol

Un profesor de 62 de ani de la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga” Bucureşti este cercetat pentru viol, fiind acuzat că ar avea o relaţie cu o elevă, încă de când aceasta avea 17 ani. Poliţiştii au fost sesizaţi de către directorul instituţiei de învăţământ, după ce imagini cu eleva şi profesorul au apărut pe o reţea de socializare.

Profesor de liceu, cercetat pentru viol

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

”Astăzi, 12 aprilie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere,  în Municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor in formă continuată”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 9 aprilie 2024, Secţia 9 Poliţie a fost sesizată, de către directorul unei instituţii de învăţământ, din Sectorul 2, cu privire la faptul că în spaţiul public ar fi apărut imagini în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...