Web Analytics

Profesoară prinsă copiind cu telefonul în chiloți la examenul de titularizare

de | 12.07.2018 14:15 | Actualitate

titularizare examen

Situație jenantă la proba scrisă a examenului de titularizare din Pitești. O profesoară care concura pentru un post la psihopedagie specială a fost prinsă de membrii comisiei de examen în timp ce copia, având telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă. Totul s-a întâmplat la centrul de examen Școala Gimnazială ,,Matei Basarab’’Pitești, acolo unde au fost 485 de candidați înscriși. Profesoara a fost eliminată din examen. Femeia nu participă pentru prima oară la concursul de titularizare. În anii trecuți, aceasta a obținut note mici.

În Argeș, la concursul de titularizare din acest an s-au înscris 902 candidați, iar examenul s-a desfășurat în doua centre de concurs: Școala Gimnazială ȚMatei BasarabȚ Pitești (485 de candidați înscriși) și la Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu’’ Pitești (417 candidați înscriși).
Rezultatele înainte de contestații se vor afișa, conform Calendarului Ministerului Educației Naționale, în data de 17 iulie. Contestațiile se pot depune în aceeași zi până la ora 21.00 și a doua zi, până la ora 15.00, la sediul Inspectoratului Școlar.

Pe 24 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii