Web Analytics
scris sâmbătă, 10.02.2024

Procurorul general, despre plângerea penală a AUR pe numele lui Iohannis: „Investigăm orice persoană, indiferent de calitatea sa”

AUR a depus plângere pe numele lui Klaus Iohannis în legătură că cheltuielile președintelui pe deplasările în afara țării. Procurorul general, Alex Florenţa, a afirmat, vineri seară, la un post TV, referindu-se la plângerea penală depusă de AUR care îl vizează pe preşedintele Klaus Iohannis în legătură cu deplasările în străinătate, că procurorul este pregătit să investigheze orice persoană, indiferent de calitatea acesteia.

Procurorul general, despre plângerea penală a AUR pe numele lui Iohannis: „Investigăm orice persoană, indiferent de calitatea sa”

Citește și: Legea „Deepfake”. Pedepse cu închisoarea pentru cazurile grave!


”(Procurorul – n.r.) va fi întotdeauna şi competent şi va avea curajul să investigheze orice faptă cu care este sesizat. Este un aspect din fişa postului. Şi mă voi asigura ca lucrurile să se întâmple aşa în permanenţă, cu respectarea în întregime a legislaţiei şi drepturilor persoanelor cercetate”, a afirmat Alex Florenţa.
Acesta a precizat că sesizarea AUR ”este pe circuitul administrativ la nivelul Parchetului General”. ”Va ajunge, probabil va fi repartizată unui procuror din cadrul Secţiei Urmărire Penală, care, ca în orice alt dosar pe care îl are în instrumentare va urmări paşii procedurali pe care îi consideră necesari”, a afirmat Alex Florenţa.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *