Web Analytics

Procurorii DNA București au descins, miercuri dimineață, la Poşta Română

de | 24.08.2022 10:10 | Actualitate, Home

Procurorii Anticorupție – Structura Centrală au descins, miercuri dimineață, la sediul Poştei Române şi au cerut contractele de muncă și documente despre ce angajări şi deplasări au făcut şefii instituţiei. Ancheta îi vizează, în special, pe directorul companiei și pe consilierii lui. 

După ce vor primi documentele cerute, procurorii anticorupție vor începe și audierile.

„Documentele pe care le-au solicitat săptămâna trecută acoperă o perioadă de peste 30 de ani. Noi pregătim acum documentele necesare încă din 1988. Există o multitudine de solicitări acolo, de la contracte de muncă, inclusiv deplasările poștei în străinătate”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române, la Antena 3.

Citește și: 30 de ani de la emiterea OG NR. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor și 19 ani cu o9atitudine!

„Nu știu exact toate deplasările, acum, ale colegilor din companie. Se pleacă foarte mult din Poșta Română. Încercăm să internaționalizăm Poșta. Încercăm să o conectăm la tot ce înseamnă bussines global. Am avut ieșiri relativ dese, cred că am fost de trei ori anul trecut și de vreo 4-5 ori anul acesta.

Poșta e capușată de 30 de ani. În clipa în care lucrurile se schimbă, acest sistem ticăloșit reacționează. Exact asta se întâmplă acum. Mă bucur că această instituție (n.r. DNA) este interesată de Poștă Română. Și eu, ca director general, am făcut nenumărate plângeri, peste tot unde a fost nevoie, în ultimul an. Cred că este doar un rezultat al muncii echipei din care fac parte, din ultimul an. Că în sfârșit instituțiile statului sunt interesate și de Poșta Română”, a mai precizat directorul Valentin Ștefan. (A.N)

Sursa foto: antena3.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *