Web Analytics

Procesul pentru Bulevardul „Pardon” începe în vacanţa judecătorească

de | 4.08.2022 13:10 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Acalmie, deocamdată, în problema sistării lucrărilor pe Bulevardul Pardon din Câmpulung, după ce acțiunea în justiție a Prefecturii pentru anularea autorizației de construire a creat isterie. Bulevardul nu a intrat în conservare în starea în care a fost prins de întreruperea activității de șantier, teii încă fac umbră, iar primărița Elena Lasconi ține audiențe acolo. Pe de altă parte, procesul declanșat în luna mai, după ce Prefectura a luat la cunoștință rezultatele unui control al Inspectoratului în Construcții efectuat la Primăria Câmpulung, se apropie de un prim termen. La peste trei luni de la înregistrarea cauzei la Tribunalul Argeș, deschiderea se va face pe 24 august. Atunci va fi primul termen de judecată, unul stabilit într-o perioadă în care încă va fi vacanță judecătorească, semn că procedura în acest caz va fi una accelerată spre luarea unei hotărâri.
C.I.B.

Citește și Lucrările la Bulevardul Pardon au fost oprite. Prefectul de Argeș: „Să lăsăm instanța să își spună cuvântul!”

Citește și PNL Câmpulung solicită publicarea procesului verbal al ISC și a proiectului de reabilitare a Bulevardului Pardon

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii