Web Analytics

„Cumetrele”, în premieră la Teatrul „Al. Davila” din Pitești. O comedie încheie stagiunea

de | 3.06.2023 06:28 | Actualitate, Cultură, Home

Teatrul ,,Alexandru Davila” din Pitești invită publicul la ultima premieră a acestei stagiuni. În weekend, pe 3 și 4 iunie, la ora 19, în Sala Mare, vor avea loc avanpremiera, respectiv premiera spectacolului ,,Cumetrele”, de Michel Tremblay, regia fiind semnată de Attila Vizauer.

Citeşte şi: Radu Aldulescu trăieşte, foarte greu, doar din scris

Comedia ,,Cumetrele” este – potrivit unui comunicat de presă al Teatrului „Al. Davila” – o adevărată ispită pentru public, o chemare la o seară de bună dispoziție și umor.

Acțiunea se desfășoară pe parcursul unei întâlniri între douăsprezece personaje feminine care își dezvăluie adevăratul caracter. Motivul este cât se poate de serios: bucuria uneia stârnește invidia celorlalte. Întâlnirea lor devine un prilej de eliberare a frustrărilor și de discuții aprinse.

Pe toată durata „petrecerii”, ies la iveală probleme personale, traume, neîmpliniri sufletești și sentimente reprimate.

Conversația dintre cumetre este condimentată cu bancuri fără perdea, cu apropouri și vorbe directe, cu sfaturi de viață și ironii cât cuprinde, astfel încât se face haz de necaz, iar spectatorii au parte de o comedie pe cinste” – se arată în comunicatul de presă.

Attila Vizauer a optat pentru două distribuții la ,,Cumetrele”, iar coloana sonoră ce însoțește acțiunea face o trecere originală de la muzica clasică la tonuri de mobil.

â

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *