Web Analytics
scris miercuri, 01.06.2022

Prinţul Nicolae, muscelean pentru o zi

Asociaţia GAL Muscel, în parteneriat cu GAL Câmpulung Muscel, organizează pe 1 și 2 iunie ”Târgul de promovare al produselor şi tradițiilor muscelene”, care va avea loc la Complexul Ceramus din Câmpulung. Este o ocazie atât pentru evidențierea meșteșugarilor și producătorilor din zonă, dar și a unor artiști locali, invitați speciali pentru un concert de muzică cultă fiind Vlad Miriță, Marcel Pavel și Iordache Basalic. Nu lipsesc surprizele pentru cei mici, în condițiile în care evenimentul are loc și de Ziua Copilului.

Prinţul Nicolae, muscelean pentru o zi

Citește și Prințul Nicolae al României și-a botezat fetița la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș

Prințul Nicolae vine la invitația omului de afaceri Dorin Mirea

O prezență specială va fi cea a Prințului Nicolae al României. Acesta va experimenta sentimentul de muscelean pentru o zi și vine la Câmpulung la invitația președintelui GAL Muscel, Dorin Mirea. Acesta ne-a declarat că este posibil ca prințul să petreacă mai mult timp în Câmpulung, urmând să înnopteze la Complexul Ceramus.
Principele a vizitat municipiul muscelean și în vara anului trecut, la invitația primăriței Elena Lasconi, pe care nu o va întâlni de această dată, edilul Câmpulungului fiind plecat peste hotare.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Prințul Nicolae, invitat să devină salvamontist în Argeș

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *