Web Analytics

Prințul Nicolae, invitat să devină salvamontist în Argeș

de | 17.04.2021 18:45 | Actualitate

Iubitor de oameni și de munte, nepotul Regelui Mihai, prințul Nicolae, este și un mare iubitor al Argeșului. Date fiind acestea, Nicolae a vizitat astăzi Baza de salvare montană de la Nucșoara. Și nu a fost doar o vizită, ci și un bun moment pentru a-și exprima dragostea de oameni și de munte. Alteța s-a arătat încântat de împrejurimi și a declarat că își dorește să facă parte din echipa Salvamont Argeș. Anunțul a fost făcut de salvatorii argeșeni pe pagina oficială a Salvamont Arges, aceștia invitându-l să vină în echipa lor.

„Sunt momente în care te trezești de dimineață și te aștepți să fie o zi obișnuită. Unele zile sunt normale. Altele, nu. Astăzi a fost o zi specială. L-am cunoscut pe prințul Nicolae. Niciodată nu știi ce să crezi când se discută despre familia regală. Cei mai mulți dintre noi ne gândim la ce am văzut în filme. Însă prințul Nicolae este un om cum nu se poate mai ok și mai aproape de realitate.

A venit să vadă Baza de salvare montană de la Nucșoara. La Cota 2000 nu am putut urca, dar nu e timpul trecut. Pentru că Prințul Nicolae ar vrea să intre în echipa Salvamont, cu tot dragul îl așteptăm în misiuni comune, dacă va alege să facă parte dintre noi.

Salvamont Argeș a avut azi o zi bună. Și vă urăm tuturor una la fel de minunată ca a noastră!”, este mesajul salvamontiștilor argeșeni.

CITEȘTE ȘI ÎPS Calinic şi fostul principe Nicolae au vizitat Serviciul Salvamont Gorj

CITEȘTE ȘI Intervenție Salvamont Argeș – Un bărbat rănit în munții Făgăraș

sursa foto Facebook/Salvamont Argeș

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii