Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Prinși în Argeș la braconaj cu ogari, patru „vânători”, trimiși în judecată

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea unei infracțiuni de braconaj.

Prinși în Argeș la braconaj cu ogari, patru „vânători”, trimiși în judecată

Citește și: Tânăr din Argeș prins în flagrant când primea bani ca să nu publice un videoclip cu ipostaze intime

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, în noaptea de 3 spre 4 octombrie, în jurul orei 4:00, patru bărbați, cu vârste între 25 și 31 de ani, toți din Răscăeți, județul Dâmbovița, s-au deplasat în fondul de vânătoare din  extravilanul comunei Negrași, cu un autoturism și cu cinci câini din rasa ogar, dar au fost observați de paznicii de vânătoare de la Ocolul Silvic Costești și de un reprezentant al Asociației de Vânătoare „Stejarul” București.

IPJ reamintește că, la fața locului, polițiștii din Rociu, precum și cei de la Serviciul precizat, l-au identificat pe unul dintre cei patru bărbați.

Ulterior, la 5 octombrie, după identificarea celorlalți trei împricinați, a fost dispusă măsura reținerii tuturor celor patru, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Totodată, a fost dispusă măsura ridicării în vederea continuării cercetărilor a autoturismului utilizat la săvârșirea faptelor, precum și a câinilor din rasa ogar, care au fost predați reprezentanților unei asociații chinologice” – a mai menționat IPJ Argeș.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *