Web Analytics

Prinşi conducând în week-end, deşi nu aveau permis

de | 25.06.2017 09:30 | Actualitate

politie rutiera 1

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au realizat o serie de acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 297 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 83.845 de lei. Au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 21 de permise de conducere, iar 10 certificate de înmatriculare au fost retrase.
Poliţiştii rutieri au mai depistat şi patru persoane care conduceau autovehicule sau mopede, fără a avea permise de conducere. Pe numele acestora, oamenii legii au întocmit dosare penale conform art. 335 din Codul Penal.
Poliţiştii rutieri de la Costeşti l-au depistat pe B.V.M., de 21 de ani, din comuna Stoeneşti, conducând pe DJ 504 Buzoeşti, un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
Un alt argeşean, F.A., de 23 de ani, din comuna Albota, a fost prins pe DJ 659, la interesecţia cu strada Gării din comuna Bradu, în timp ce conducea un motociclu, deşi nu avea permis.
Şi pe raza comunei Ciofrângeni, pe DN 73 C, poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Tigveni, l-au depistat pe I.F., de 34 de ani, din comuna Cepari, în timp ce conducea un motoscuter, fără a poseda permis de conducere.
De asemenea, poliţiştii rutieri din Topoloveni, l-au depistat, pe DN 7 Leordeni, pe L.G., de 23 de ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea un motociclu, fără a avea permis de conducere.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii