Web Analytics

Prinşi când ambalau repetat motoarele pe străzile din Piteşti! Deranjul provocat i-a costat!

de | 26.03.2023 18:13 | Actualitate, Home

Cazuri de genul celor prezentate în cele ce urmeată se petrec frecvent pe străzile din Piteşti, dar de puţine ori aflăm că împotriva lor sunt luate măsurile care se impun.

Citeşte şi: 40 de lei kilul de pastramă în târg la Boţeşti, de Buna Vestire. Preţ negociabil

Aşadar, sâmbătă, 25 martie, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 27 de ani, din Costești, care conducea o motocicletă, pe bulevardul Republicii din municipiu, având un comportament agresiv. Mai exact, accelera în mod repetat motorul, acțiune de natură a stânjeni persoanele aflate în zonă.

De asemenea, un tânăr de 21 de ani, din Bradu, a fost surprins de poliţişti când conducea un autoturism pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, având un comportament agresiv; la fel, ambala repetat motorul, acțiune de natură a deranja lumea.

Drept urmare, în ambele situații, au fost aplicate amenzi de câte 580 de lei, conform OUG 195/2002, iar permisele de conducere le-au fost reținute în vederea suspendării timp de 30 de zile, după cum ne informează Biroul de presă al IPJ Argeş.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. De ce tineri dubioși, de la țară, vin la Pitești în special sâmbătă și duminică noaptea, ca sa ambaleze motoare care nu ar trece ITP-ul nici de milă…..

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole