Web Analytics

Prins de polițiști după un an de când a fost dat în urmărire națională. A creat un prejudiciu de 100.000 euro

de | 7.10.2022 18:06 | Actualitate, Home

Prins după un an de când a fost dat în urmărire națională. Bărbatul a fost depistat de polițiștii ilfoveni joi și a fost încarcerat. Anul trecut, pe numele său s-a întocmit mandat de arestare preventivă în lipsă pentru un furt de 100.000 euro, petrecut în comuna Căteasca.

În ziua de 06 octombrie a.c., în urma colaborării dintre polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și cei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, a fost pus în executare un Mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Topoloveni, pentru un bărbat de 42 de ani, cu antecedente penale, cu ultimul domiciliu în municipiul Alexandria, județul Teleorman, transmite IPJ Argeș.


Bărbatul în cauză era urmărit la nivel național din 28 octombrie 2021. Pe numele acestuia a fost emis de către Judecătoria Topoloveni un Mandat de arestare preventivă în lipsă, într-un dosar penal privind săvârșirea unui furt calificat în noaptea de 18 spre 19 octombrie 2021, pe raza localității Căteasca. Prejudiciul estimat atunci a fost de aproximativ 100.000 de euro.

Citește și Argeș. Băgat la închisoare pentru ultraj


Se fac cercetări și pentru fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, întrucât polițiștii argeșeni au găsit mai multe acte de identitate falsificate, în timpul unei percheziții domiciliare în Curtea de Argeș, dar și polițiștii din Ilfov au găsit astfel de documente când l-au depistat pe bărbat.
Acesta a fost încarcerat, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *