Web Analytics

Principalul obiectiv la Băiculeşti: înfiinţare sistem inteligent de distribuţie gaze naturale

de | 4.03.2021 13:08 | Actualitate, Politica si Administratie

Anul 2020 a fost un an bun pentru comuna Băiculești. S-a modernizat DC 209 în satul Valea lui Enache, s-a amenajat un teren multifuncţional de sport în satul Tutana și s-a realizat PUZ-ul pentru reţeaua de canalizare. ”Deși marcat de pandemie, 2020 a fost un an bun din punct de vedere administrativ şi politic”, declară primarul Niculaie Dragnea (foto).
Ca veste bună, cetăţenii din Băiculeşti nu vor plăti în 2021 impozite sau taxe locale mai mari decât anul precedent. Dările au rămas la aceeaşi valoare ca în 2020, iar cei care achită impozitele până la data de 31 martie au parte de o reducere de 10%.
Mai trebuie spus că, în data de 8 februarie 2021, prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, a fost contractat serviciul ”Întocmire Studiu de fezabilitate pentru realizarea investiţiei – Înfiinţare sistem inteligent de distribuţie gaze naturale în satele Zigoneni, Băiculeşti, Argeşani, Stejari, Măniceşti, Tutana, Valea Brazilor, Anghineşti şi Valea lui Enache, comuna Băiculeşti, judeţul Argeş”. De altfel, acesta era şi principalul obiectiv al autorităţilor locale pentru acest an.
În ceea ce priveşte drumurile judeţene de pe raza comunei, anul acesta ar urma să fie finalizate lucrările de asfaltare pe DJ 704H Băiculeşti-Curtea de Argeş, realizate de către Consiliul Judeţean. Totodată, conducerea Primăriei Băiculeşti va face solicitări şi pentru modernizarea DJ 704F Tutana-Aluniş.

Citește și S-a asfaltat drumul judeţean Băiculeşti – Curtea de Argeş

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii