Web Analytics

Primul caz de folosire a brățării electronice de supraveghere, după ce o femeie a fost agresată de partener

de | 2.10.2022 20:58 | Actualitate, Home

Poliția a avut, azi, primul caz în care a folosit brățara electronică de supraveghere, după ce o femeie a fost agresată de iubitul ei.
„Azi, 2 octombrie 2022, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de către concubinul ei, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5. Polițiștii s-au deplasat, de urgență la fața locului, unde au luat legătura cu victima, care prezenta urme vizibile de violență. În continuare, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică din cadrul Secției 17 au efectuat verificări, bărbatul bănuit fiind depistat și condus la sediul Secției 17 Poliție. În cauză, a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, asupra acestuia fiind montat un dispozitiv de supraveghere electronică.

Citește și: Scandal între taberele Simion și Șoșoacă, în fața Guvernului


Cercetările sunt continuate de către Secția 17 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a transmis Poliția.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *