Web Analytics
scris duminică, 02.10.2022

Scandal între taberele Simion și Șoșoacă, în fața Guvernului

În jur de 4.000 de persoane s-au strâns la protestul organizat de AUR în fața Guvernului. Protestatarii din tabăra liderului George Simion s-au îmbrâncit cu cei care au ajuns în Piața Victoriei alături de Diana Șoșoacă. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor.
George Simion și fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, prezentă la un protest separat în Piața Victoriei, au intrat în conflict. Fiecare dintre cei doi a vrut, în același timp, să se adreseze publicului de la microfon. Senatoarea a luat cuvântul, dar când ea încerca să vorbească, susținătorii AUR huiduiau. În cele din urmă i-a fost tăiat microfonul, iar ea l-a acuzat pe Simion că este lipsit de bun simț.

Scandal între taberele Simion și Șoșoacă, în fața Guvernului

Citește și: AUR anunţă programul protestului din Piaţa Universităţii


Diana Șoșoacă a cerut ajutorul jandarmilor spunând că Luis Lazarus și „o doamnă” au fost răniți de deputatul AUR Antonio Andrușceac. Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: ”Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi!”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită