Web Analytics

Scandal între taberele Simion și Șoșoacă, în fața Guvernului

de | 2.10.2022 18:43 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

În jur de 4.000 de persoane s-au strâns la protestul organizat de AUR în fața Guvernului. Protestatarii din tabăra liderului George Simion s-au îmbrâncit cu cei care au ajuns în Piața Victoriei alături de Diana Șoșoacă. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru calmarea spiritelor.
George Simion și fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, prezentă la un protest separat în Piața Victoriei, au intrat în conflict. Fiecare dintre cei doi a vrut, în același timp, să se adreseze publicului de la microfon. Senatoarea a luat cuvântul, dar când ea încerca să vorbească, susținătorii AUR huiduiau. În cele din urmă i-a fost tăiat microfonul, iar ea l-a acuzat pe Simion că este lipsit de bun simț.

Citește și: AUR anunţă programul protestului din Piaţa Universităţii


Diana Șoșoacă a cerut ajutorul jandarmilor spunând că Luis Lazarus și „o doamnă” au fost răniți de deputatul AUR Antonio Andrușceac. Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: ”Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi!”.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *