Web Analytics

Primul cabinet parlamentar deschis în Argeș

de | 28.03.2021 13:10 | Actualitate

Deputatul de Ageș al PSD, Aurel Bălășoiu a deschis în Costești primul cabinet parlamentar. La inaugurarea acestuia au participat președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă, dar și deputații Simona Bucura-Oprescu și Nicolae Pavelescu.

„În decursul zilei de vineri, 26 martie, am inaugurat Cabinetul parlamentar Aurel Bălășoiu, situat în orașul Costești, strada Victoriei, Bloc Z 1 parter, telefon 0740.609.886,
mail: cab.balasoiuaurel@gmail.com
Eu sunt la primul mandat și sper ca prin deschiderea cabinetului parlamentar să dau tonul unei colaborări apropiate între ales și alegători, iar cabinetul meu sa devină locul unde îmi doresc să discutăm și împreună să găsim soluții la problemele cu care vă confruntați.
Dorința mea este să fiu în mijlocul vostru!
De aceea, împreună cu oameni de suflet am înființat o asociație umanitară, a cărei misiune este să întindă o mână celor care au nevoie, să fie un sprijin pentru persoanele vârstnice, pentru copiii și părinții aflați în dificultate și să contribuie la îmbunătățirea calității vieții acestora.
Sunt îndrumat, în tot ceea ce fac, de valorile moral-creștine, de respectul, compasiunea, dragostea și grija față de oameni, fapt pentru care îmi doresc să încurajăm persoanele dezavantajate să îndrăznească să privească cu încredere spre viitor.
Cred cu tărie că, prin dragoste, omenie, un gest, o vorbă bună și puțin sprijin putem schimba multe vieți și numai împreună putem să readucem zâmbetele pe fețele unor oameni care au mare nevoie de noi.
DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE!”, a transmis primarul oarsului Costesti, Aurel Balasoiu.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii