Web Analytics
scris miercuri, 24.08.2022

Primarul Piteștiului va fi prezent la meciul Arsenal-Fulham, la Londra. E invitat de un prieten

Azi, la lansarea cărții lui Sevastian Tudor intitulată ”FC Argeș, primul club de fotbal din România postbelică (1953-2021)”, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a fost invitat să spună câteva cuvinte.

Primarul Piteștiului va fi prezent la meciul Arsenal-Fulham, la Londra. E invitat de un prieten

Citește și: Constantin Nicolescu a luat cartea despre FC Argeș, cu autograf de la autor


Prietenia mea cu autorul este una veche. Avem o pasiune comună: FC Argeș. Cu Sevastian Tudor am jucat fotbal de multe ori la Poiana Lacului. Și îmi amintesc că, mai de fiecare dată, după meci se lăsa cu scandal. De aceea duceam mașina la sute de metri depărtare de teren… Domnul Tudor a ținut să lanseze această carte în apropierea zilei de naștere (26 august – n.n.) a marelui nostru Nicolae Dobrin. (…) Nu voi fi spectator la meciul echipei FC Argeș cu Chindia (28 august, ora 13.30 – n.n.), ci voi fi prezent la meciul Arsenal – Fulham (la Londra – n.n.), iar cartea asta îmi va face drumul mai ușor” – a spus edilul-șef Gentea.


După cum v-am informat, fata primarului Gentea lucrează la Londra. Oraș în care dl. Gentea are și un prieten microbist, iar acesta îl invită la meciurile ”tunarilor” de la Arsenal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită