Primarul Nicușor Dan a demis-o pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM București

de | 4.06.2022 09:57 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Capitalei a destituit-o pe Gabriela Szabo de la conducerea CSM Bucureşti.

Citește și: FC Argeş s-a despărţit de portughezul Joao Miguel

“Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal Bucureşti. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi. Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administraţie al CSM Bucureşti, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiţionale, a determinat plecarea unor oameni valoroşi şi a avut un management defectuos (decizii pripite şi fără consultare, dar şi tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relaţiile interne, abordări conflictuale în interacţiunile cu şefii secţiilor sportive)”, transmite Nicuşor Dan.

Citește și: Misiuni speciale pentru pompierii argeșeni

“Precizez că am toată preţuirea pentru performanţele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o priveşte activitatea ei în fruntea CSM Bucureşti”, conchide primarul Nicușor Dan. De asemenea, edilul va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM Bucureşti.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Gabriela Szabo a demonstrat … VALOARE, pe cand neicusoru’/pacate nationale / mascatu’din poza … namic n-a demonstrat, vai de capu-i ; dara si mai dihai, vai di capu’ aligatorilor !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.