Primarul Nicolae Barbu: „Din 14 iunie centrala fotovoltaică de la Valea Iaşului introduce energie electrică în sistemul naţional”

de | 28.06.2017 23:37 | Politica si Administratie

18 NicolaeBarbuNicolae Barbu, primarul comunei Valea Iașului ne-a vorbit despre ultimele investiții din localitatea pe care o păstorește. Edilul ne-a povestit despre centrala fotovoltaică, despre recepția unor lucrări de la două grădinițe și dispensarul uman, dar și despre un împrumut care va acoperi restanțele de la lucrările de asfaltare din anul 2016.

„Începând din data de 14 iunie centrala fotovoltaică introduce energie electrică în sistemul național. O să facem o inaugurare corespunzătoare după ce îndeplinim toate formalitățile de a furniza legal energie electrică. În momentul de față se analizează anumite probe care s-au luat de către factorii care sunt abilitați în acest sens și anume de Rețele Oltenia, CEZ etc. Urmează să semnăm procesul verbal de punere în funcțiune, dar ea efectiv furnizează energie și energia electrică se înregistrează. În altă ordine de idei, vă spun că am pregătit toate documentele pentru recepția la terminarea lucrărilor la cele două grădinițe cu program prelungit. Este vorba de Grădinița Mustățești și Grădinița Ungureni, care se află în aceeași incintă cu cele două școli aflate în aceeași locație. De asemenea, și dispensarul uman care se află în vecinătatea primăriei este în momentul de față gata. Nu în ultimul rând, vreau să adaug că am reușit obținerea unui împrumut de 1,5 milioane lei, adică 15 miliarde de lei vechi, care va acoperi datoria rămasă restantă la o firmă de construcții privind lucrări de asfaltare efectuate în anul 2016”, ne-a declarat Nicolae Barbu.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii